دانشگاه آستون (Aston University) یکی از چندین دانشگاهی است که استادانش در نودمین سالگرد تولد ملکه، موفق به کسب درجه سلطنتی Regius شدند. رشته داروسازی یکی از بزرگترین نقاط قوت این دانشگاه و البته تنها حوزه‌ای است که دانشگاه اخیراً در آن فعالیت بارزی داشته‌است. دانشگاه آستون پس از اعمال شهریۀ نه هزار پوندی، بیشترین افزایش آمار متقاضیان پذیرش را تجربه کرده‌است و بسیاری از دانشجویان بین المللی علاقمند به تحصیل در انگلستان را نیز جذب کرده است. تحلیلی که به‌تازگی توسط هفته‌نامه تحصیلات عالی تایمز Times Higher Education (این هفته‌نامه جدیدترین ابزار دولت برای سنجش دانشگاه‌ها از لحاظ آموزش است.) منتشر شد، آستون را دومین دانشگاه برتر بریتانیا به لحاظ کیفیت آموزش معرفی کرده‌است. لازم به ذکر است که در این میان دانشگاه لافبرو Loughborough رتبه نخست را داراست. دانشگاه آستون انگلستان، رتبه دوم در زمینه افزایش درآمد فارغ التحصیلان را دارد (هفته‌نامه خبری اکونومیست، بر اساس Longitudinal Education Outcomes dataset 2017) فارغ التحصیلان دانشگاه آستون ۵ سال گذشته بعد از فارغ التحصیلی حدود ۳۰۰۰ پوند بیش از حد انتظار درآمد داشته اند ( هفته‌نامه اکونومیست) بنابر مجموعه داده های طولی نتایج تحصیلی (LEO) که توسط وزارت آموزش و پرورش در سال ۲۰۱۷ تهیه شده است:

فارغ التحصیلان رشته ­ی تجارت و امور اداری ۹،۳۰۰ پوند معادل (۳۵٪) بیشتر از متوسط ۵ سال گذشته انگلستان درآمد دارند.

فارغ التحصیلان رشته فنی و مهندسی در طی ۵ سال پس از فارغ‌التحصیلی، شاهد افزایش ۲۳ درصدی یا ۵،۸۰۰ پوندی در درامد خود بودند.

فارغ التحصیلان رشته روانشناسی یک سال پس از فارغ‌التحصیلی ۲،۴۰۰ پوند معادل ۱۵٪ بیشتر از متوسط انگلستان دریافت می‌کنند.

دانشجویان رشته زبان انگلیسی یک سال پس از فارغ‌التحصیلی ۲۱٪ معادل ۳،۳۰۰ پوند بیشتر از متوسط انگلستان دریافت می‌کنند.

چارچوب برتری تدریس

جدول جدید اتحادیه دولتی تحت عنوان «چارچوب برتری تدریس» یا TEF که به دلیل تاکید بسیار و بی سابقه ای که بر کیفیت تدریس و رضایت دانشجویان داشته به عنوان عاملی تحول‌آفرین برای دانشگاه‌های انگلستان به شمار می‌رود، به دانشگاه آستون نشان طلایی که بالاترین امتیاز ممکن می‌باشد اختصاص داده است.

بر طبق نتایج TEF که در ۲۲ ژوئن ۲۰۱۲ منتشر شده است، دانشجویان دانشگاه آستون با هر پیش‌زمینه ای، «به طور مستمر نمرات عالی» به دست می‌آورند، و تعداد بسیاری از آن‌ها وارد مشاغلی تخصصی می شوند و یا به ادامه تحصیل می‌پردازند.

رضایت دانشجویان

۸۸ ٪ رضایت: دانشگاه آستون در رتبه بندی ­ها جزء ۲۵ دانشگاه برتر انگلستان از نظر رضایت دانشجویان قرار گرفته است (نظرسنجی ملی دانشجویان در سال ۲۰۱۷)

دارنده رتبه‌ی ۱۸ از میان ۱۲۰ دانشگاه انگلستان از نظر تجربه دانشجویی(راهنمای دانشگاه خوب از نشریه ساندی تایمز(Sunday Times) 2018)

فرصت های شغلی

۸۲% از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آستون یا در مشاغل حرفه ای مشغول به کار می شوند یا به ادامه تحصیل می پردازند. این آمار معادل رتبه‌ی ۱۸اُم در انگلستان است (راهنمای کامل دانشگاه ۲۰۱۸).

جزء ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان و ۲۳اُمین دانشگاه در انگلستان می‌باشد(رتبه بندی جهانی فرصت های شغلی فارغ‌التحصیلان تحت نظارت QS سال ۲۰۱۸)

QS در سال ۲۰۱۷ از نظر ایجاد فرصت های شغلی به این دانشگاه پنج ستاره داد.

در حال حاضر ۷۸.۸٪ فارغ‌التحصیلان دانشگاه آستون در ظرف ۶ ماه پس از اتمام دوره تحصیلی شغلی متناسب با مدرک تحصیلی خود می‌یابند یا به ادامه تحصیل مشغول می‌شوند. این رقم در مقایسه با متوسط ملی که کمتر از ۷۰٪ بوده، موجب شده است تا دانشگاه آستون در لیست ۲۵ دانشگاه برتر انگلستان قرار گیرد.(راهنمای کامل دانشگاه ۲۰۱۷)

دانشگاه آستون به طور مداوم از نظر چشم‌انداز فارغ التحصیلی جزو ۳۰ دانشگاه برتر انگلستان قرار می‌گیرد.(سازمان جمع‌آوری آمار آموزش عالی(HESA) و راهنمای دانشگاه ساندی تایمز)

دانشگاه آستون جزء ۱۰ دانشگاه برتر انگلستان از نظر تولید افراد میلیونر بوده است. پژوهش انجام شده از طرف شرکت سرمایه‌گذاری «اسکاندیا»(Skandia) نشان می‌دهد که ۲ درصد از میلیونرهای انگلستان به دانشگاه آستون می‌آمده اند که این امر در مجموع این دانشگاه را در رتبه ی ۱۰ قرار می‌دهد.

کارفرمایان

تا به امروز، ارائه دهنده پیشرو دوره‌ی کارآموزی دانشگاه آستون با نام «گِرَجوایت ادونتج» (Graduate Advantage) به ۴۰۰۰ دانشجو کمک کرده است تا شغل حرفه ای خود را آغاز کنند.

بالغ بر ۲۰۰ کارفرما هر ساله به پردیس دانشگاه می‌‌آیند تا با دانشجویان ملاقات کنند.

در رتبه‌بندی فرصت های شغلی فارغ‌التحصیلان QS، دانشگاه آستون رتبه ۲۷اُم در جهان و سوم را در انگلستان در بخش «همکاری با کارفرمایان»، و رتبه ی ۴۷اُم در جهان و پنجم در انگلستان را از نظر «حضور کارفرمایان در پردیس دانشگاه» از آن خود کرده است.

«شبکه‌ی مهارت‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی بریمنگام» یا به اختصار (BSEEN) یک پروژه‌ی اشتراکی با مدیریت دانشگاه آستون است که سرمایه‌گذاری بخشی از آن را صندوق توسعه‌ی منطقه ای اروپا بر عهده‌ گرفته است. این پروژه از سال ۲۰۱۲ به ۲۴۰ دانشجو/فارغ‌التحصیل در راه‌اندازی کسب‌و‌کارشان کمک کرده است.

 

فراگیری و آموزش

برنده‌ی تندیس طلایی در تدریس برتر(چارچوب برتری تدریس ۲۰۱۷)

کسب پنج ستاره QS در حوزه تدریس

رتبه ۴۷اُم انگلستان در داشتن دانشجویان شاگرد اول و دوم: طبقه‌بندی رتبه ها (راهنمای دانشگاه خوب در تایمز و ساندی تایمز ۲۰۱۸)

بر طبق اعلام سازمان تضمین کیفیت بالغ بر ۷۰٪ از دانشجویان از امتیاز ۲۴/۲۲ یا بیشتر در کیفیت تدریس برخوردارند. اکثر مدارج تحصیلی این دانشگاه دارای مجوز رسمی حرفه ای از بخش های متعددی چون موسسات انگلستان، اروپا و جهان، انجمن ها و مجامع هستند.

رتبه‌ی ۲۵اُم از بین ۱۲۰ دانشگاه انگلستان از نظر تجربه‌‌ی دانشجویی(راهنمای دانشگاه خوب ساندی تایمز ۲۰۱۸)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *